Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

JADŁOSPIS

 

 

DZIEŃ TYGODNIA

MENU

ALERGENY W JADŁOSPISIE

Poniedziałek

03-11-2025

Krem z kalafiora, zabielany (250 ml)

Indyk miodowy pieczony, ryż mieszany z koperkiem (280 g)

Pyszna mizeria z ogórków zielonych z jogurtem greckim i śmietaną(150 g)

Kompot wieloowocowy /woda (200 ml) + dodatek

gluten, mleko, soja, seler

Wtorek

04-11-2025

Pyszna jarzynówka z ziemniakami (250 ml)

Zakręcony makaron z białym serem i masełkiem (280 g)

Kompot wieloowocowy/ woda (200 ml)

gluten, mleko, soja, jaja, seler

Środa

05-11-2025

Grysikowa zupka z warzywami (250 ml)

Placki ziemniaczane z dipem jogurtowo-śmietanowym i szczypiorkiem (280 g)

Kompot wieloowocowy/ woda (200 ml)

gluten, mleko, jaja, soja, seler

Czwartek

06-11-2025

Zupa koperkowa z ryżem i włoszczyzną (250 ml)

Gulasz wieprzowy z warzywami i kaszą pęczak (280 g)

 Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem (150 g)

Kompot wieloowocowy / woda (200 ml)

 

gluten, mleko, jaja, soja, seler

Piątek

07-11-2025

Zupa ogórkowa z ziemniakami, zabielana (250 ml)

Rybka z pieca z koperkiem, ziemniaki puree (280 g)

Duszona kapusta z boczkiem (150 g)

Kompot wieloowocowy / woda (200 ml)

 

gluten, mleko, jaja, soja, seler, ryby

Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn niezależnych od stołówki.

 

DZIEŃ TYGODNIA

MENU

ALERGENY W JADŁOSPISIE

Poniedziałek

10-11-2025

 

 DZIEŃ BEZ GOTOWANIA

 

gluten, mleko, soja, seler

Wtorek

11-11-2025

 

DZIEŃ BEZ GOTOWANIA

 

gluten, mleko, soja, jaja, seler

Środa

12-11-2025

Krem jesienny z marchewką (250 ml)

Makaron kokardki w sosie pieczarkowo - cukiniowym (280 g)

Herbata z cytryną /woda (200 ml) + dodatek

gluten, mleko, jaja, soja, seler

Czwartek

13-11-2025

Zupa zielona – szpinakowa z ziemniakami i czosnkiem (250 ml)

Klopiki wieprzowe z sosie koperkowym z ryżem  z koperkiem (280 g)

 Fasolka szparagowa żółta z czosnkiem (150 g)

Kompot wieloowocowy / woda (200 ml)

 

gluten, mleko, jaja, soja, seler

Piątek

14-11-2025

Rozgrzewający rosołek z makaronem i pietruszką (250 ml)

Rybka panierowana z ziemniakami (280 g)

Kapusta kiszona z marchewką, jabłkiem i koperkiem (150 g)

Kompot wieloowocowy / woda (200 ml)

 

gluten, mleko, jaja, soja, seler, ryby

Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn niezależnych od stołówki.
Data dodania: 2024-10-17 12:33:59
Data edycji: 2025-11-12 21:37:57
Ilość wyświetleń: 350

“Dzieci rodzą się ze skrzydłami, nauczyciele pomagają im je rozwijać”

J.Korczak

Przyjaciele szkoły

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej